Stijl is
(niet) te koop

U wilt een woning kopen, maar u heeft moeite om het potentieel ervan te zien en weet niet waar te beginnen. Dan biedt een digitale restyling een ideale uitkomst voor u! 

Digitale
Styling

Oude en gedateerde woningen zijn vaak moeilijk om doorheen te kijken. Er is veel potentieel met de aanwezige ruimte, maar het gedateerde interieur maken het moeilijk om te zien hoe mooi of veelbelovend de woning daadwerkelijk is. Hoe fijn is het dan om dit potentieel dan al in het aankooptraject te zien! Met digitale restyling is dit mogelijk. 

Door middel van realistische visualisaties worden potentiële aanpassingen getoond en krijgt u de woning op een andere manier te zien. Misschien geeft dit u het zetje wat u nodig heeft om uw droomwoning te kopen.

digitaal-bouw-support-digitale-styling

Ook een Digital Styling?

Zij gingen je voor

Werkwijze bij een Restyling

U heeft een woning op het oog en wilt nieuwe inzichten hebben in de mogelijkheden. Allereerst zullen onze 3D tekenaars beginnen met het uittekenen van de bestaande situatie. Dit doen zij aan de hand van de Funda advertentie, foto’s en eventueel beschikbare tekeningen. U bespreekt vervolgens uw wensen en dromen. Dit nemen onze ontwerpers mee en zij zullen met al deze inzichten en hun eigen creatieve geest een nieuw ontwerp maken van de woning. U kunt er echter ook voor kiezen om u te laten verrassen door onze ontwerpers. Uiteindelijk is alles met één doel; het potentieel ontluiken en u te overtuigen.

Wat kost een digitale restyling?

De kosten van een digitale restyling zijn van meerdere van meerdere factoren afhankelijk, onder andere het aantal kamers en de oppervlaktes die uitgewerkt moeten worden tellen mee. Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvende offerte

Vraag een offerte aan en wij helpen u verder

DBS-Tommy

Tommy De Jong

Start uw digitale styling traject met Digitaal Bouw Support of vraag vrijblijvend een offerte op.