de verbeelding
een handje helpen

Het ultieme verlengstuk van alle bouwprojecten. In een vroeg stadium krijgt u een helder en representatief beeld van de toekomstige werkelijkheid, zo staat u later niet voor verrassingen. Onze specialisten denken graag met u mee en staan voor u klaar!

Artist
Impressions

Toekomstige situaties van een verbouwing of nieuwbouw zijn vaak moeilijk voor te stellen; hoe pakken de kleuren uit, hoe groot zijn de ruimten, passen de meubelen bij de vloer. Er zijn zo veel vragen en onduidelijkheden die op papier moeilijk te beantwoorden zijn. De perfecte oplossing daarvoor is een artist impression, ook wel 3d visualisatie. 

Artist Impressions zijn fotorealistische 3D tekeningen, waarin kleuren, materialen, objecten en belichting nauwkeurig getekend kunnen worden om de toekomstige situatie te verbeelden en in een vroeg stadium tot realiteit te kunnen brengen. 

Het is de perfecte ontwerptool en biedt veel ruimte voor aanpassingen, zonder dat dit veel tijd of geld hoeft te kosten. Toch een andere kleur vloer of toch een andere tegel in de badkamer? Bij Artist Impressions kan dit snel veranderd worden.

artist-impression-digitaal-bouw-support-maken

Ook een Artist impression?

Zij gingen je voor

Werkwijze bij een artist impression

Hoe wij beginnen met een Artist Impression hangt af van de situatie. Is er sprake van een bestaande situatie die verbouwd gaat worden? Dan beginnen wij met een nauwkeurige meting van het object. Alle ruimtes die betrekking hebben op de opdracht worden nauwkeurig ingemeten inclusief alle openingen in gevels en binnenwanden. Al deze informatie zal verwerkt worden in een 3D model van de bestaande situatie. Vanuit dit 3D model zullen we alle aanpassingen verwerken en vervolgens de volledige inrichting modelleren, van materialen en kleuren tot meubels en accessoires en als laatste de belichting. Dit resulteert in een zeer realistische tekening.

 

Een nieuwbouw situatie heeft eenzelfde proces, alleen de startfase verschilt. Hierbij zullen wij gebruik maken van de reeds aanwezige bouwkundige tekeningen. Met onze software kunnen wij deze een op een overzetten voor een nauwkeurig resultaat. Vervolgens zullen wij weer alles intekenen en presenteren.

Animatie

Wilt u uw klanten echt omverblazen en overtuigen? Dan kunnen wij ook nog een animatie maken van het ontwerp. Zo is het mogelijk om een montage video te maken waarin het bouwproces geanimeerd wordt of kunnen wij een walk-through maken van het project. Dit is een extra ervaring voor de klant.

Interieurontwerp

Previous slide
Next slide

U kunt bij ons niet alleen terecht voor het visualiseren van reeds gemaakte ontwerpen. Wij bieden ook de mogelijkheid tot interieurontwerp aan, waarbij wij het volledige traject in handen nemen van ontwerpen, visualiseren en bouwtekeningen. In deze samenwerking kunnen wij ook van dienst zijn bij het verkopen van een woning, om andere mogelijkheden van de ruimten te belichten.

Vraag een offerte aan en wij helpen u verder

Tommy De Jong

Wij helpen je graag verder met artist imperssions. Zowel zakelijk als particulier.