Elke dag met een lach, dat is Digitaal Bouw Support. U heeft een probleem? Wij hebben de oplossing. Digitaal Bouw Support is úw digitale partner. In meerdere fases van de bouw kunnen wij u ontzorgen, van de ontwerpfase tot in de gebruiksfase. Heeft u tekeningen nodig of heeft uw VvE een nieuwe MJOP nodig? Onze specialisten staan voor u klaar.

Persoonlijke aanpak

Bij ons bent u geen nummertje. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en begeleiding, klanten zich gehoord en begrepen laten voelen. De bouw is een gecompliceerde en snel veranderende wereld, wij brengen het in normale taal. Geen poespas, gewoon waar het op staat. Zo blijft het voor u duidelijk wat u kunt verwachten.

Snel actie

Snel actie ondernemen vinden wij onwijs belangrijk. Wat uw opdracht ook is, u wilt snel progressie zien, u moet immers vervolg stappen ondernemen. Wij hechten daarom veel waarde aan bereikbaarheid en flexibiliteit. Spoed? Geen zorgen, wij staan voor u klaar. Op deze manier kunnen wij snel in actie komen, soms zelfs last-minute, en u volledig ontzorgen.

team

Uitgebreide kennis

Door een jarenlange achtergrond in een uitvoerende rol kunnen wij veel praktijkervaring -en kennis gebruiken om u nóg beter van dienst te zijn. Door deze achtergrond weten wij hoe het reilt en zeilt in de bouw en hoe wij daar het beste op in kunnen springen. Tevens hebben wij daardoor veel contacten opgedaan met aannemers, zowel in de voorbereiding als in de uitvoering. Deze contacten gebruiken wij veelvuldig om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en te blijven leren.
Zodoende kunnen wij meerdere en diverse diensten aanbieden. Van technische tekeningen en rapportages tot Artist Impressions en 3D animaties. U vraagt, wij leveren.

Ervaringen met ons

Het team

Tommy de Jong

Grafisch tekenaar

Jurian Luyten

Account Manager

Vacature

Grafisch tekenaar