In een oogopslag
de weg vinden

De basis van alle bouwprojecten; plattegronden. In één oogopslag alle benodigde informatie, van maatvoering en indelingen tot elektraplannen. Plattegronden zijn er in veel varianten, DBS kan u hierin bij staan.

2d & 3D
Plattegronden

Plattegronden zijn de fundatie voor al uw bouwprojecten en kunnen verschillende functies dienen. Ze zijn de onderlegger voor alle installatietekeningen en tevens een leidraad voor de aannemer. Plattegronden maken vaak in één oogopslag duidelijk wat de situatie is of wordt; alle afmetingen staan aangegeven en functies staan beschreven. Het zijn dan ook echt onmisbare tekeningen.

Er zijn ook situaties waarin een duidelijker ruimtelijk beeld gewenst is, in dat geval biedt een 3D plattegrond uitkomst. Dat is een perfecte combinatie tussen een 2D plattegrond en een 3D render en combineert het beste van beide. Het geeft een veel beter gevoel bij de te bouwen ruimten en lichtinval.

Elk project eist een andere aanpak en wij bij Digitaal Bouw Support denken dan ook graag met u mee voor een maatwerk oplossing.

3D-plattegrond-laten-maken

Ook een Plattegrond?

Zij gingen je voor

2d-plattegrond-laten-maken

Werkwijze bij een 2D of 3D plattengrond

Wij beginnen graag met een uitgebreide intake; elk project is uniek en vraagt dus altijd weer opnieuw veel aandacht en betrokkenheid. Samen bespreken wij de wensen en eisen; moet het een functionele plattegrond worden of juist een beeldende plattegrond? Graag ontvangen wij zoveel mogelijk informatie zoals maatvoering en foto’s. Zijn deze niet voorhanden dan komen wij op een later moment graag langs om deze zelf op te nemen.

Met al deze informatie gaan onze tekenaars aan de slag en produceren zij de gevraagde plattegronden. Deze zullen wij altijd bespreken met u als klant. Heeft u op- of aanmerkingen? Geen probleem, dat passen wij direct kosteloos aan. Voor een persoonlijk advies neem contact met ons op.

Vraag een offerte aan en wij helpen u verder

Tommy De Jong

Direct inzicht en overzicht in jouw bouw project met onze 2D & 3D plattegronden.