Vertrouwen is één, controle is alles

U wilt een woning kopen, maar twijfelt over de bouwkundige kwaliteit. Een bouwkundige keuring stelt u gerust.

Bouwkundige
Keuring

Een woning is zo veel meer dan alleen wat je kunt zien. Achter de afwerking gaat een wereld van bouwkundige elementen en techniek schuil. De huidige staat van de afwerking wil niet altijd wat zeggen over de kwaliteit en conditie van de bouwkundige techniek. Een woning kan nog zo mooi afgewerkt zijn, maar ondertussen enkele grote bouwkundige gebreken herbergen. Andersom kan uiteraard ook. Een oude woning kan ook technisch nog in perfecte staat zijn.

 

Het is voor u als koper van groot belang om te weten of de woning ook technisch in goede staat is. U wilt het uiteraard tijdig weten dat er enkele grote verborgen kosten in de woning zitten, voordat u uw handtekening zet. De keuring van Digitaal Bouw Support is dan ook bij uitstek de methodiek om dit aan het licht te brengen.

digitaal-bouw-support-digitale-styling

Ook een Bouwkundige Keuring?

Zij gingen je voor

Werkwijze bij een bouwkundige keuring

Tijdens een bouwkundige keuring zal een van onze bouwkundigen een grondige inspectie uitvoeren van de woning, waarbij alle aandacht ligt op de bouwkundige elementen. Van de meterkast en de waterleidingen, tot het dakbeschot en de kozijnen. Alle wordt geïnspecteerd en onderzocht. Houtenwerk aan de buitenzijde wordt onderworpen aan een vochtmeting om aanwezigheid van eventuele houtrot te ontdekken.

Alle bouwkundige elementen, en in het specifiek de gebreken, worden gefotografeerd om toe te voegen aan het rapport.

Eenmaal op kantoor zal de bouwkundige alle verzamelde informatie verzamelen en verwerken tot een gedegen rapport. In dit rapport wordt aan alle bouwkundige elementen een conditiescore gegeven, waarbij bevindingen worden beschreven en eventuele maatregelen worden geadviseerd. Aan de maatregelen worden ook prijsindicaties gegeven, zodat u weet met welke kosten u rekening dient te houden. De foto’s worden bijgevoegd ter ondersteuning en bewijs van hetgeen geadviseerd wordt.

Wat kost een bouwkundige keuring?

De bouwkundige keuringen van Digitaal Bouw Support kunt u al aanvragen vanaf €363,- inclusief BTW. Eventueel maatwerk en massa wordt in overlegd geoffreerd.

Vraag een offerte aan en wij helpen u verder

DBS-Tommy

Tommy De Jong

Start uw bouwkundige keuring met Digitaal Bouw Support of vraag vrijblijvend een offerte op.